Passie voor leefcomfort

Houdt u van het buitenleven? Geniet u ook binnen graag van zonlicht en uitzicht? Wilt u op uw terras, in uw serre of in huis kunnen relaxen in de schaduw? Ontdek dan de stijlvolle oplossingen van Jumbo: van luxe overkappingen, innovatieve zonweringen tot duurzame aluminium en kunststof kozijnen. Stijlvol én praktisch. Altijd afgewerkt tot in detail en vervaardigd van hoogwaardige materialen. Kom naar onze showroom en laat u inspireren!

 Welkom in onze showroom!

Kom naar onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Uit heel Nederland komen mensen naar onze grote showroom voor informatie en inspiratie. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

quotes

De sfeerverlichting van onze stalen terrasoverkapping zorgt ervoor dat mijn man en ik regelmatig de bank en de tv omruilen voor een spelletje op ons overdekte terras

quotes

Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten. ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten.

quotes

Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin zo goed begeleid in alle keuzes, zodat we echt een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben nu.